Project Description

Dekorativt og praktisk

Planter er både dekorative, og kan anvendes til å dele opp eller ramme inn soner i uteområdet. Vi benytter et stort utvalg av planter som er godt tilpasset vårt tøffe nordnorske klima. De kommer i mange farger, høyder og vekstformer. Vi har kompetansen til å hjelpe deg med å velge riktig plante til riktig sted.
Blomster i varierende farger og størrelser benyttes for å skape flotte uterom og spreke farger. Kombinasjon av flere arter øker effekten og forlenger blomstringstiden.
Busker kan du bruke til å lage små rom i hagen, til å skjerme mot vind eller innsyn, eller til å gjøre en skråning vakker.
Vintergrønne planter skaper et grønt fargespill i uteområdet ditt – hele året. Som navnet avslører er disse plantene grønne hele året, enten med blad eller nåler. Eksempler på vintergrønne planter er barlind, einer, edelgran, rohdodendron og tuja. Flere typer er velegnet til våre forhold.
Trær og busker og trær noe av det mest anvendelige du kan plante i hagen eller på balkongen. Vi bruker det i stor utstrekning for å skape gode rom i grøntanlegg.
Tilbake